Jag behöver dig här, världen utanför förstår inte!

I just wanna feel real love!

/Angelika

Min helg!


Ska börja med att förklara min dåliga updatering, men jag har inte haft tid, här får ni i alla fall lite information från min underbara helg! :D
Fredag - Jag tänkte ha hemma kväll med mina flickor först men det blev inte så. Jag drog istället ut med älskling och massa andra. Det läskiga var att jag var ensam tjej ... :( Men det gick bra ändå! Först så ville Jonathan sova hos mig men jag hade ingen lust med det så vi hamnade istället hemma hos Elin och sov över där.

Lördag - Vaknade upp hos Elin och snackade lite med henne & Jonathan. Sen kom Angelika för att vi skulle hem till min syster och hämta pengar för att sedan dra neråt för att fixa lite things!:D
Efter det så drog vi hem till mig och dunkade musik + åt lite. Senare kom Hanna så umgicks jag lite med dom. Efter någora timmar så drog dom hem för att fixa till kvällen. Runt 9 drog jag hem till Hanna där det var massa partsugna vänner. Senare drog vi till Hiwa och partajade lite, Vi hade i alla fall fett kul & Angelika + Jonathan sov över hos mig.


Söndag - Jonathan drog hem tidigt och jag/Angelika har bara legat i sängen och slöat typ (a
Hon var väl här till fyra sen blev hon hämtad av sin mamma. Så då passade jag på att sova lite och grejor. Ikväll är jag ute med älskling och vet inte när jag kommer hem! :D
Imorgon är det valborg och det blir så klart partaj med mina små partypinglor! Blir först grillning och chilldricka hemma hos Olivia och sedan vidare ut mot majbrasa och grejor.

//CLAAARIIIITYYYY
Nu har ni alla fall fått en liten uppdatering av mig, men vi hörs imorgon! :D

Bakning


//Angelika

Nytt in--->

YEY, äntligen en fräsh design!

Kvällen.

OJOJOJ, redan söndag! :o
Jag hade i alla fall jävligt kul igår, GAAAH!
Det började med att jag drog hem till Hanna där Linn och Emelie redan var. Senare kom Clara, Amelia och Olivia. Då drog vi vidare mot Hiwa där det redan var massa folk. Sen var vi där och snackade med folk, dansade osv..
Senare under kvällen så gick jag och Clara "neråt" för att träffa hennes mamma men vi gick aldrig tillbaka på kvällen för att vi drog hem till Clara och sov istället.
Så ja, jag har inte kunnat blogga idag för att jag har varit där hela dan. Nu har jag i allla fall käkat och ska dra med mamma till Willys så att jag kan baka sen :D

Gammal bild på mig och Hanna. (ja, den ä omjord).
///ANGELIKA!

Movietime.

Hejhej alla gullegrisar!
Jag kollar just nu på skräckfilm och den suger som alla andra jag har sett. Jag hittar aldrig några bra.. :(
aja, jag ska i alla fall fixa mig snart och sen dra mig mot Hanna eller något :)
Jag vet att vi har bloggat riktigt dåligt ett tag men vi har varken haft tid eller ork så hann vi inte fixa videoinlägg idag så det kommer en annan dag eller ikväll.
puuusss, så hörs vi senare mot kvällen :)
Gammal bild på mig och Hanna. HUMOR!

//Angelika

Angelikas Helg!

Fredag!

YES, äntligen fredag och långhelg! Hela helgen är redan planerad, NÄSTAN in i minsta detalj!
Jag kom i alla fall nyss hem från Linköping, var där som smakråd för mamma och provade även en klänning till avslutningen.
Det kommer upp en "helgens" planer senare från min sida :) puuusss:*
//angelika

Godmorgon.

Morning, Angelika häär!
Jag har precis duschat och sitter nu i köket för att äta lite och kolla gårdagens Big Brother eftersom att jag aldrig kollar på tv:n:)
emm, direkt på morgonen så är det Netonella i engelska också och jag siger som sagtpå engelska så det kommer väl gå åt skogen.
aja, vi kommer nog updatera efter provet eller ikväll:) puuuss

Drunknar i plugg.

Godkväll & förlåt mig för sämsta bloggningen idag ifrån min sida!
Men som sagt jag fick följa med mamma till Norrköping och sen när jag kom hem vilade jag. Nu sitter jag i alla fall och pluggar lite. Lämnade nyss in en idrottsuppgift och håller nu på med hemkundskap.
jaja, ska fortsätta med det nu. AJUSTE, det kommer antagligen upp 1-2 videor imorgon ;)

//ANGELIKAAAA

Yiiiiiih!!

Heej, Idag var jag hemma från skolan är ''sjuk'' eller aa var trött, så idag har jag typ sovit hela dagen och hjälpt mamma och jörgen med att flytta ut alla saker från huset och sen fixat med rummet, har ÄNTLIGEN fått dubbelsäng som jag har tjatat efter snart ett år kanske hihihi :)
Så var linn och emelie här en stund så vi satt och snacka lite. 
Men tror jag ska till skolan imorgon om jag orkar för det är ju faktiskt fredag imorgon(A)

Så nu ska jag ta ett bad och sen lägga mig i min mysiga säng och kolla på någon bra film! (Y)

// Clara

on a trip!

Hejhej. Jag mådde lite dåligt eller aa jag mår dåligt så mamma hämtade mig från skolan. Dock så ligger jag inte hemme i sängen och vilar utan jag får nöja mig med aatt vila i bilen för mamma skulle till Norrköping och bisikta bilen så jag fick hänga med på en teip. Nu ska vi iaf äta så vi får höras senare. pusss:* //angelikaa

Svar på frågor från frågestunden!

 

@ skolaaan

Hallå där allihopa!
Just nu så har jag engelska så jag ska göra en gammal uppgift som jag inte orkat göra tidigare (a
Efter engelska så har vi hemkundskap och där blire väl teori för mig och bakning för andra antar jag. Aja, ska jobba vidare nu, hörs senare. PUUUSSS:*
//angelika

Satans så brrraaaa, NOT!

Förklaring!

Vi tänkte bara säga det till er som inte tycker att våran blogg verkar så rolig pågrund av utseende osv .. så är det sådant som är påväg. Vi har "beställt" en design som kommer komma upp inom kort & vi ska också börja videoblogga snart + att vi kommer svara på alla era frågor i ett videoinlägg. Så om ni stannar så kommer allt roligt komma snart inom kort! :D
/Angelika & Clara.

Mot staden

Jag sitter just nu i bilen påväg till Linköping bara för att jag har lust att hänga på (a Jao så får man väl se ifall det följer med något hem för sånt vet en ju aldrig ;) Ikväll blir det träning, plugg och Big Brother för att jag missade gårdagens pogram :( Aja vu hörs sen eller imorgon. puuusss //angeliiinaaaa

Tävling!

Nu startar vi en liten tävling för finaste bloggen.
Ni länkar alltså till eran blogg så går vi in och kollar snyggaste designen osv.. & utser en vinnare så småningom!
Det ni behöver göra:
* Kommentera att ni är med.
* Länka eran blogg och skriv erat namn.

LYCKA TILL!

Smeknamnen !:)


Angelika- Pulletiiy! :)

Clara- Knulletiiy! :)

GAAAH!

Hej på er!
Jag sov ju som sagt hos Hanna inatt och vi försov oss ju en skvätt imorse men det löste sig, vi kom inte alldeles försent i alla fall! :)
Just nu har vi PS och jag håller på med lite hemkundskap men det går inte så bra. Efter skolan blir det att dra hem och plugga för att jag måste fixa lite gamla prov och skit. OM jag pallar... HEHE :D
aja, hörs sen!

//Angelika

Bloglovin

Följ vår blogg med Bloglovin! :D

Bläää!!

Godmorgon på er!
Vaknade nu, tog liite sovmorgon är sååå sjukt morgon trött så det finns inte -.- 
Eeehm idag ska jag vara med jonathan tror jag annars blire väl att bara ta det lite luuungt eller kanske plugga liite för det skulle behövas har rätt mycket rester men har fan ingen ork för skolan läängre, Hatar fitt alle' är så sjukt tråkig skola.. Fuuuck alle'!! -.- 

Men jag måste upp nuoch fixa mej och dra till skolan så jag bloggar mera sen, jag och angelika ska börja med video inläägg vad tycker ni? :)

Var några som fråga vad vi heter på fb så jag länkar dom häär!:)

Angelika:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000897277271

Clara: http://www.facebook.com/ClaraDorisSturedahl




Puss/Clariity

Slapp dag !

Hejj, är sjukt trött så orkar ingeligen inte blogga men vaknade klockan sju i morse och var as pigg, det händer inte ofta, så kollade på film till ungefär halv 9 sen fixade mig och fick till skolan och det vart jääätte mycket plugg (noot)
för typ jag och angelika prata om hur vi skulle fixa med våran blogg och så det var en ganska slapp daag! 
Men iaf jag har varit med olivia hela dagen hihiih, vi var neråt och köpte lite glass och prata lite med folk och sen fick vi skjus av bebu hem så jag och olivia satt på balkongen och drack liite kaffe och snacke liite skit och åt liite pizza. mumms(A)
Men ska glo på Rena Rama Rolf och Big brother och sen blir det att sova tidigt ikväll är så sjukt trööött:S 

Tycker att ni ska ge tips om vad ni vill att jag och angelika ska skriva om och så och vi tänkte även ha tävling häär om finaste blogg! :)



Bloggar mer imorgon puss på er:* / Clariity!

30 grader i Februari.

Yey, ska kolla på detta pogram nu för att jag inte har något att göra. :)
Ikväll blir det nog att dra till Hanna & sova där för att hon är hemma själv (a
Men nu ska jag kolla vidare. Puuusss

//angelika

@skolan.

Elloo folket!
Just nu sitter vi i skolan och har bild, men vi gör väl inte riktigt vad vi ska just nu men sånt fixar sig.
Hehe.. det är bara måndag men vi taggar redan helg för det är ju Valborg och grejer. :D
Meneee vi hör av oss mer sen :D PÖÖÖÖSSS

//angelika & clara

Nakenchooock!

FRÅGA PÅ!


Vi tänkte ha en frågestund eftersom att vi precis startat den här bloggen och ni kanske har lite frågor om oss osv.. sååå..
Fråga på nu, för om vi får tillräckligt mycket frågor så kanske vi svarar i en vlogg. Vem vet?;) UPP TILL ER NU!
OBS: Endas kommentarer till frågestunden får kommenteras i detta inlägg!!!!

Vecka 17.


Ja, något sånt här kommer väl min vecka se ut vad jag vet nu. Det är mycket träning inlagt på schemat men det är för att jag bestämt mig för en sak på riktigt nu och då ska det bli så. Är någon nyfiken så kan den kommentera detta inlägg så kanske jag berättar någon gång vad min plan är! ;)
Men aa, nu ska jag köra en snabbträning, sen duscha och till sist men inte mint glo på film(Shreck) med bror min.
Hoppas ni haft en bra helg och fortsatt bra kväll. Puuss, så hörs vi imorgon.
//Angelika

Seeeg!

Ello tänkte bara berätta lite om igår, vi skulle bara chilldricka lite men det blev inte så som vanligt.
men aja vi var först hemma hos hanna och lyssnade på musik tog en drink och lite viin och så sen ungefär vid 10 såg gick vi vidare till Hiwa och drack vidare där.. Var en del folk och lite mycket dricka för min del, hade inte tänkt att bli full men det blev tyvärr så endå. Vi var hos hiwa och dansade jääärnet och prata lite skit med roligt folk. 
Angelika och dom stannade hos Hiwa medans jag åkte till gruvan med jonathan och simpa och träffa lite folk där med hihiihhi ;) 
Efter vi hade vart där nere en timme så åkte jag hem till jonathan och sov där.. Mysigt :*
Jonathan tack för du tog hand om mig osv sjuuukt underbar äru!!

så idag har jag bara tagit det lungt och typ sovit, kollat film hela dagen, liiite bakis men får väl skylla mig själv.. ;S

Aja ska nu lägga mig och glo lite fiiilm igen och äte lite cheeseballs! 

Tipsa gärna om ni vet någon bra film!?

Puss Clara !! :* 



O seriööös bild från igår !

Big Brother.

Hejhej.
Jag har en liten fråga till er som kollar på BB. Vem av Amandu & Hulda tycker ni ska stanna kvar?:)

//Angelika

Bilder från igår.


Clara :)

Jag, Hanna & Nike.

Hanna, Emelie & Clara.
Jag. :)

Update

Hej, tänkte bara göra ett snabbt inlägg för att updatera er. Kvällen igår var sjukt rolig, roligare än vad jag trode det skulle bli. Det blev iaf att sova hos Hanna inatt med Emelia & vi är fortfarande kvar. Ligger och slöar framför andra avenyn. Hehe.. men vi hörs senare.puuss //angelika

Håret.

NEJ, ingen snygg bild & nej ingen större skillnad i håret på bild men WTF i verkligheten stor skillnad! :D
//angelikaaa

Ny färg.

HEEJ!
YEY, har äntligen färgat alla utväxter.. åh det är så irriterande när mina små fula blonda hårstån kommer utfarandes -.-
aja, just nu håller jag på att torka håret för sen ska det plattas osv + att jag måste fixa mig och ta fram kläder till kvällen. Det är nämligen så att vi ska ut ikväll som Clara berättade neranför.
Hon och jag ska dricka lite vin , hehe vi är lite fina sådär, eller inte. Men det kommer bilder på håret sen. PUUSS:*
//Angelika

Partypinglorna!

Ello!
Igår vart det väldig sent jag var ute med jonathan typ till 2-3 kanske och pratade med folk åkte om kring i hans a-traktor, sen blev det att jag sov hos honom ! Mysigt.

så idag vaknade jag/vi ungefär vid 1 och kollade på bert sen så åkte vi en sväng i hans a-traktor och kollade om det var några ute men det var lika dött som vanligt i åtvd ;S så han körde hem mig och jag kollade på bigbrother och sen somna jag. vaknade nu och ska snart upp och fixa mig inför ikväll.

Ikväll ska jag angelika och våra girls dricka lite smått sådär ;)
Asså bara chilldricka hihihi eller så säger vi ju jämt fast de blir ju inte så.. 
Men aja ska väl gå och fixa mig nudå sen möta angelika och dom!

Haa en super rolig kväll för det ska vi ha !! :*


Puss / Clara

HEEJ!

HEJHEJ Angelika hääär!
Jag skulle bara säg att jag har kämpat med den här bloggen hela dagen typ.. men nu får en se ut som den gör till vi får lite proffshjälp :)
Det är ju typ natt nu så ingen av oss kommer blogga så mycket men sånt kommer ;)
Godnatt sålänge!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu